Services

Up & Running

Voor wie:

Up & Running is bedoeld voor kleine bedrijven en ZZP’ers. Ondernemers die vaak op zichzelf zijn aangewezen als het om IT vragen en problemen gaat. De naam zegt het al, met Ping Up & Running voorkomt stilstand door IT problemen, zoals haperende apparatuur of programma’s die niet doen wat u wilt. Met onze kundige vakmensen zijn wij meestal in staat deze problemen met u te voorkomen en op te lossen wanneer ze zich toch voordoen. 

Wat:

U kunt gebruik maken van onze Up & Running service precies zoals bij u past, met verschillende opties. We lossen uw ICT problemen op, helpen u bij de keuze voor applicaties en leren u (nog) slimmer te werken met de oplossingen van vandaag. Vragen en problemen registreren we en behandelen we op basis van prioriteit. 

Hoe:

We helpen u waar en wanneer u wilt. Vaak gaat dit telefonisch of via een meekijk tooltje, ook kunt u ons opzoeken of wij komen bij u langs. Veel ondernemers zijn ook buiten de gebruikelijke kantoortijden aan het werk, dus zijn wij ook ’s avonds en ’s weekends bereikbaar voor urgente problemen. 

Met de juiste voorzorgsmaatregelen zijn de meeste problemen te voorkomen of is de oplossing snel geregeld. Denk hierbij aan een goed geolied back-up mechanisme dat verlies van uw kostbare informatie voorkomt of zelfs onze hardware vervanging service, waarbij we bij verlies direct een vervangende apparaat (SmartPhone / Tablet / Laptop) ingericht en al voor u beschikbaar hebben. 

Oplossing

Prijzen
  Sevice Level Standard 

  We gaan uit van een gemiddelde vraag voor ondersteuning op basis van fair use. 

  Sevice Level Frequent 

  We gaan uit van een meer frequente vragen en problemen waarbij we u ondersteunen. Ook dit werkt op basis van fair use. 

  Bereikbaarheid – Standaard 

  Op werkdagen zijn er standaard bereikbaar en op kantoor beschikbaar tussen 09:00 en 17:00. 

  Bereikbaarheid – Uitgebreid 

  Wilt u graag voor of na uw normale werkuren ook nog gebruik kunnen maken van onze service, zijn we hiervoor op werkdagen telefonisch beschikbaar vanaf 06:30 tot 19:30. 

  Bereikbaarheid – 24/7 

  Zoals de titel zegt, heeft u hiermee 24uur per dag 7 dagen per week ook op feestdagen toegang tot onze service. 

  De uitgebreid en 24/7 service is bedoeld voor storingen en problemen met een hoge urgentie. 

  Bescherming – standaard 

  De standaard bescherming is het minimale waarover u hoort te beschikken om verantwoord en veilig van IT en het Internet gebruik te maken. Zonder dit op orde te hebben loopt u onnodige hoge risico’s en maakt u het cybercriminelen erg makkelijk. 

  Bescherming – Cloud back-up 

  Bovenop de standaard beveiliging is het mogelijk uw informatie te beschermen tegen verlies of tegen criminelen via een dagelijkse back-up naar de Cloud, zonder dat u hier zelfs iets voor doet. We bewaken deze back-ups en informeren u wanneer er iets niet goed gaat. 

  Bescherming – Hardware vervanging service 

  Wanneer u kiest voor een van onze standaard producten heeft u met deze service de garantie dat bij verlies of diefstal wij een identiek vervangend product, met uw instellingen en uw informatie binnen enkele uren weer paraat en beschikbaar hebben.